top of page

BASMEDICIN - ANATOMI OCH FYSIOLOGI PÅ DISTANS

Basmedicin_main.jpg

Basmedicinutbildningen i anatomi och fysiologi motsvarar 60 högskolepoäng och är obligatorisk i många vårdinriktade medlems-förbund, däribland Svenska Akupunkturförbundets (SAF). Utbildningen är också godkänd för medlemskap i kroppsterapeuternas yrkesförbund. Således är Basmedicinutbildningen ett viktigt komplement för alla som arbetar med någon form av fysiologisk terapiverksamhet.

ARBETA PARALLELLT MED STUDIERNA PÅ DISTANS

Utbildningen är på distans och inbegriper 24 lärarledda tillfällen (heldagar). Basmedicinutbildningen är förlagd till helger och sker digitalt via videokonferens, Utbildningen inbegriper både lärarledda tillfällen och grupparbeten som ger en djupare kunskap och förståelse för basmedicinen. De lärarledda studietillfällena är utformade på ett sätt som optimera inlärningen och gör studierna mellan träffarna mindre tidskrävande. Syftet är att det ska vara fullt möjligt att arbeta heltid parallellt med studierna. 

Kurslitteraturen är på svenska. Litteraturlista mailas separat till antagna elever. Anmälan görs på hemsidan genom formuläret för anmälan till utbildning. 

KURSLEDARE - KRISTJAN ODDSSON

Basmedicin_2.jpg

FINANSIERINGSALTERNATIV

HOW samarbetar med ​Human Finans som tillhandahåller tjänster som finansiera individens hälsa och personliga utveckling. Genom att nyttja Human Finans tjänster kan våra elever delbetala sina utbildning räntefritt på 6 eller 12 månader. Human Finans verkar som förmedlare av krediter till konsumenter under tillstånd från Finansinspektionen. Samarbetet innebär att HOW står för elevens räntekostnader. För mer information och ansökan, besök Human Finans hemsida.  

Kursledare är Kristjan Oddsson, utbildad idrottslärare på Gymnastik- och idrottshögskolan (GIH) med en magisterexamen i Idrott. Kristjan är även legitimerad naprapat och har en rad vidareutbildningar inom idrottspsykologi, idrottsmedicin, biomekanik, fysiologi och folkhälsa. Sedan 1992 är Kristjan lärare i humanbiologi och träningslära på GIH.

VÅRA UTBILDNINGAR

Basmedicin_3_KRISTJAN copy.jpg

SNABBFAKTA BASMEDICINUTBILDNINGEN

LÄNGD: 1 år med 12 sammankomster (totalt 24 dagar, sönd + månd) via videokonferens.

ORTER: Distansutbildning

KURSSTART:

29 augusti 2021

PRIS: 39.600 exkl. moms (49.500 inkl. moms) varav 2.000 Sek i anmälningsavgift. 

FINANSIERING: Delbetalning och räntefritt lån kan anordnas genom Human Finans.

Download folder dark.png
Background_bonzai.jpg

BASMEDICIN

Utb_basmedicin_White.png
Utb_basmedicin_White.png

Basmedicin på distans i anatomi och fysiologi motsvarande 60 högskolepoäng. Basmedicin finns som krav hos flera terapeutisk förbund.

ÖRONAKUPUNKTUR

Utb_orinakupunktur._WHITE.png
Utb_orinakupunktur._WHITE.png

2-dagars kurs i evidens-baserad öronakupunktur mot smärta, stress, oro, ångest och insomnia. 

DISTAL NEEDLING

Utb_distal_WHITE.png
Utb_distal_WHITE.png

Grundkurs med möjlighet till fördjupning i effektiv diagnostik och snabb-verkande smärtlindring genom distal akupunktur.

QIGONG & MINDFULNESS

Utb_qigong_WHITE.png
Utb_qigong_WHITE.png

2-dagars workshop i Medicinsk Qigong och Mindfulness för effektiv stresshantering och hållbar återhämtning.

MER OM VÅRA ANDRA UTBILDNINGAR

bottom of page