top of page
HOW samtal top 1.jpg

DET COACHANDE SAMTALET
STINA NORBYE

Individuella strategier för hur du med hjälp av insikter, kunskap och självkännedom, skapar rätt förutsättningar för ett inre psykologiskt och känslomässigt lugn och därmed minskad stress. 

LEARN MORE

STÖDJANDE SAMTAL ONLINE ELLER I FALKÖPING

Syftet med "Det coachande samtalet" är att utforma individuella strategier för hur du med hjälp av insikter, kunskap och självkännedom, skapar rätt förutsättningar för ett inre psykologiskt och känslomässigt lugn. Det coachande samtalet ger dig verktygen till att bygga ditt "psykiska immunförsvar", också kallat resilience, få hållbar återhämtning och bättre välmående. Målsättningen är att börja leva ett mer meningsfullt liv utifrån dina förutsättningar vilket minskar negativa emotioner såsom stress, oro och ångest. Goda känslor kan inte existera i stress. Det unika med våra samtal är att de även ger dig förståelsen mellan psyke och kropp- en kunskap som som Österländsk Psykologi har studerat i många tusen år och som vi i Väst har förlorat till stor del. Denna kunskap passar så väl in i  vårt stressade samhälle och kan ge dig precis de pusselbitar du behöver för att komma vidare i din process.

 

SAMTAL FÖR HÅLLBAR PRESTATION OCH ÖKAT VÄLMÅENDE

Samtalet är en fristad där vi identifierar de tankar och känslor som ”gnager”, stressar dig eller är orsaken till ett återkommande ältande. Tillsammans, och utan att värdera, identifierar vi återkommande tankemönster som ligger till grund för oönskat beteende eller ett ökat stresspåslag. Målet med samtalet är att komma vidare i vårt liv och inte fastna i situationer/problem som har hänt, eller som vi tror kommer att hända. I samtalet finner vi tillsammans nya förhållningssätt och ett annat perspektiv på de situationer vi kanske upplever som hotfulla och omöjliga att förhålla oss till. Ibland kommer vi att behöva finna en lösning för att komma vidare och ibland behöver vi luta oss tillbaka för att se om problemet finner sin egna lösning. Oftast är våra tankars hot endast imaginära ”tankespöken” som går upp i rök när vi kastar ljus/uppmärksamhet på dem och ser dem för vad de verkligen är. Ibland är de reella situationer som behöver åtgärdas utan att skapa mer problem. 

DJUPARE INSIKT OCH ÖKAT VÄLMÅENDE

Enligt Platon finns det inga dumma, fel, dåliga eller rätt samtal. För honom var dialogen och samtalet en källa till att nå större kunskap och insikt. Oavsett orsak till vår stress, sämre mående, trötthet, ältande och brist på inspiration så syftar samtalen till att lära känna dig själv, dina talanger, styrkor bättre och med ökad självinsikt kan börja leva ett liv som ligger mer i linje med den du är. Först då kan du och ditt nervsystem börja slappna av och hinder i livet byts ut mot möjligheter, tunnelseende blir perspektiv, trauma transformeras till vishet, stress till inre lugn och känslor som frustration, ilska, sorg transformeras sakteligen till empati, tacksamhet och meningsfullhet för att på så vis skapa bättre välmående. Det kan börja med ett samtal…

FULL RETURRÄTT

Välkommen att boka det Coachande Samtalet helt förutsättningslöst. Priset per samtal är 850 Sek exkl. moms (1.080 inkl moms). För att du ska kunna känna dig trygg har du alltid full returrätt på det första bokade samtal om det inte känns bra för dig. Det är en kvalitetssäkring för oss båda. Naturligtvis sker det samtalet under tystnadsplikt. Fyll i formuläret på denna sida för att boka en tid- Välkommen!

Background_blue_panel.jpg

EFFEKTIVA SAMTAL PÅ DISTANS ELLER PÅ PLATS

Txt_Image_samtal 1.jpg

Samtalet hålls med fördel på distans via telefon eller videosamtal. Effekten av samtal på distans har visat sig vara mer effektiva än fysiska möten då man befinner sig i sin egen hemtama miljö vilket minskar anspänningen. Naturligtvis går det också att besöka mig på min mottagning i Falköping.

BOKA SAMTAL ONLINE ELLER TILL MOTTAGNINGEN

Txt_Image_samtal 2.jpg

Du bokar enkelt Det goda samtalet genom att [klicka här]. Har du frågor och funderingar eller vill tala med mig innan du bokar ett samtal är du välkommen att fylla i intresseanmälan nedan.

FULL RETURRÄTT

Txt_Image_samtal 3.jpg

Du bokar ditt första samtal helt förutsättningslöst med full returrätt vilket innebär att du får tillbaka pengarna i händelse av att du inte skulle vara nöjd med sessionen. 

DET GODA SAMTALET I PRAKTIKEN

BOKA DITT GODA SAMTAL ELLER STÄLL FRÅGOR

Är du intresserad av att prova Det coachande samtalet för att forma en individuell strategi för ett ökat välmående, hållbar prestation och effektiv återhämtning?  Fyll i formuläret nedan så återkommer jag med svar på dina eventuella frågor och funderingar kring hur vi gemensamt kan arbeta framåt med dina mål och ditt välmående.

Icon_samtal.png

INTRESSEANMÄLAN DET GODA SAMTALET

TACK FÖR DITT MEDDELANDE. JAG ÅTERKOMMER INOM KORT.

bottom of page