PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev med konkreta tips och råd för bättre mående. Fyll i formuläret nedan. 

TACK FÖR DITT MEDDELANDE

VÄLKOMMEN TILL HOW-BLOGGEN

Även om vi gör vårt bästa för att besvara alla frågor som strömmar in till oss, ser vi ett osinande behov av att sprida kunskapen kring psykisk och fysisk hälsa. Därför lanserar vi nu HOW-bloggen där vi kommer att ge konkreta svar på frågor, förmedla råd och tips samt skriva om den senaste forskningen på området psykisk hälsa, fysiskt välmående och självförverkligande.


Dagligen får vi en uppsjö av frågor kring hälsa, välmående, psykisk ohälsa och inte minst hur detta påverkar våra nära relationer, barn och karriär. Det är frågor som spänner från hur man lyckas med sina karriärmål, tacklar konkreta problemställningar till hur man lindrar ångest, kommer ur ältande och minskar sin oro. Synonymt för de flesta är att de handlar om hur man kommer vidare i livet, finner inre lugn, övervinner mentala hinder, känner fler goda emotioner, hittar tillbaka till kreativiteten och glädjen, gör verklighet av drömmar, utvecklas och lever sitt liv fullt ut genom att nå sina mål – oavsett vilka de är.


"Genom bloggen vill vi lyfta mycket av de frågor som dagligen strömmar in till HOW"


Vår ambition med bloggen är att sätta dessa viktiga frågor i ett nytt ljus, göra vårt bästa för att undvika att upprepa gamla floskler och understryka självklarheter.


Varmt välkommen att besöka HOW-bloggen på: houseofwellbeing.se/blog

130 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla