DISTAL NEEDLING - EN REVOLUTIONERANDE BEHANDLINGSFORM

Distal_1.jpg

OMEDELBAR SMÄRTLINDRING

Distal Needling är en unik specialistutbildning inom akupunktur som riktar sig till dig som söker en effektiv metod för smärtdiagnostik och omedelbar effekt i din behandlingen. Primärt riktar sig utbildningen till dig som är verksam som akupunktör inom sjukvården eller arbetar som privat vårdgivare. Genom den snabba diagnostiken och direktverkande smärtlindring är Distal Needling en av de mest effektiva metoderna inom akupunktur. 

Som namnet gör gällande fokuserar Distal Needling endast på distala punkter vilka har en omedelbar verkan. Fördelarna är bland andra att kunna behandla fler patienter på kort tid, möjligheten att snabbt och enkelt kunna ställa en korrekt diagnos samt att ge ögonblicklig smärtlindring. 

LÄTTILLGÄNGLIG BEHANDLING Signifikant för Distal Needling är att metoden ger upp till 80% upplevd smärtlindring redan vid första behandlingen. Metoden innebär också färre återkommande behandlingar och kräver inte heller att patienten behöver klä av sig. 

TVÅ HELDAGAR Kursen hålls under två heldagar i en workshop där teori kombineras med praktik. Efter genomgången utbildning erhåller du som deltagare kursbevis och diplom.  

STEG 1 & STEG 2 Utbildningen i Distal Needling är uppdelad i två kunskapsnivåer - grundutbildning samt fördjupning. 

SNABBFAKTA DISTAL NEEDLING

ORTER: Distansutbildning på Zoom

KURSDATUM DISTAL NEEDLING STEG 1:
 13-14 februari 2022, kl. 09:30-17:00  
+ uppföljning 26 februari 2022, kl 14:00-17:00 

Nytt kursdatum kommer för höst 2022

 

PRIS 

STEG 1: 3.600 Sek exkl. moms (4.500 Sek inkl. moms) varav 1.000 Sek i anmälningsavgift. 

STEG 2: 4.000 Sek exkl. moms (5.000 inkl. moms) varav 1.000 Sek i anmälningsavgift. 

KURSDATUM DISTAL NEEDLING STEG 2:        
9-10 april 2022, kl. 09:30-17:00,  

Nytt kursdatum kommer för höst 2022.

SPRÅK: Engelska

Distal_2.jpg

KURSLEDARE - ADINDA FAGERSTRÖM

Utbildningen hålls av Adinda Fagerström som har en gedigen bakgrund med mångåriga internationella studier inom akupunktur. Kursen hålls på engelska men Adinda förstår svenska väl och kommer att svara på frågor och reda ut eventuella oklarheter på svenska. 

ADINDA profilbild.jpg

Adinda har bland annat studerat Dr. Tan’s Balansmetod och Robert Doanes och Master Tungs akupunktur. Hon är specialiserad på smärtlindring men arbetar även med kvinnors hälsa & fertilitet, Fibromyalgi & Autoimmun relaterade sjukdomar samt kosmetisk akupunktur.

Education white.png